en-USel-GR

Privacy Statement

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Εισαγωγή

Η συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για εμάς ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα. Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας μέσω των φυσικών σημείων πώλησής μας (κατάστηματα), μέσω τηλεφώνου ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Με τις παρούσες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων, επιθυμούμε να τονίσουμε τη δέσμευσή μας να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο και να διευκρινίσουμε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας.

Αρμόδιο νομικό πρόσωπο

Υπεύθυνο νομικό πρόσωπο υπό το πρίσμα της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη,  οδός Δωδεκαννήσου αρ. 5-7, Τ.Κ. 54626. 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα παρακαλώ αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@vrasidas.gr.

Συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων

Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες μας δεν απαιτούν καμία μορφή εγγραφής, επιτρέποντάς σας να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να λαμβάνει χώρα ταυτοποίηση σας. Ωστόσο, για ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να ζητηθεί να μας δώσετε Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία είναι τα άμεσα αναγνωριστικά σας, όπως όνομα, αριθμό φορολογικού μητρώου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμό τηλεφώνου. Υπάρχει πιθανότητα να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να σας προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες κατόπιν αιτήματός σας, να σας χρεώσουμε για προϊόντα και υπηρεσίες που ζητήσατε, για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για άλλους σκοπούς όταν αυτό είναι απαραίτητο βάση συγκεκριμένων συνθηκών  ή για περιπτώσεις που σας ενημερώνουμε σχετικά εξαρχής όταν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς, αναλόγως την περίπτωση.

Η εταιρία «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ομαλής εκτέλεσης της μεταξύ ημών συνάψεως σύμβασης ή την επικείμενη σύναψη αυτής, σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: α) όνομα β) επώνυμο γ) διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας δ) τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) ε) αριθμό φορολογικού μητρώου, στ) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος από το κατάστημά μας, προκειμένου πρωτίστως να εκτελεσθούν προσηκόντως οι συναλλαγές των πελατών μας με την «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.», αλλά και εν γένει να καταγράψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.», τα ακόλουθα στοιχεία, κατά κανόνα, θα αποθηκεύονται για τεχνικούς λόγους στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής: α) η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης, β) η ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεσθε (σύσταση), γ) η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψης, δ) τύπος προγράμματος περιήγησης και ε) ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Τα δεδομένα θα αποθηκεύονται για 30 ημέρες ως μια τεχνική προφύλαξη για την προστασία των συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς.

Η «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» θα αποστείλει ενημερωτικό μήνυμα με λεπτομέρειες σχετικά με αποστολή της παραγγελίας σου, προς παρακολούθηση αυτής μέχρι την παραλαβή.

Η «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) για την αποστολή προσφορών και ενημερωτικών δελτίων, εφόσον ο ενδιαφερόμενος ρητά συναινέσει επί τούτου.

Σκοπός της Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από εμάς αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την εταιρία «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει ομαλή εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεών μας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την τυχόν αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/newsletter μας. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής φόρμας της «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσής/συναίνεσής σας η οποία παρέχεται με την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Εμείς αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των φυσκών καταστημάτων μας, ή όταν θέλατε να μας στείλετε πληροφορίες με κάποιο άλλο τρόπο και, ως εκ τούτου διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε εμάς για το σκοπό αυτό. 

Επιπλέον, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα και τεχνικές πληροφορίες, στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, π.χ. για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων στην περίπτωση των επιθέσεων κατά των συστημάτων πληροφορικής μας. Τέλος, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για νομική υπεράσπιση.

Η «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του, χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Τα Δικαιώματα σας

Δια του παρόντος, γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος ενημέρωσης, πρόσβασης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού σκοπού και φορητότητας σύμφωνα με τα άρθρα 12-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας. Έτσι, έχετε πλέον με άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

  • Πρόσβασης και Ενημέρωσης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια συγκεκριμένα δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

  • Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς (αρθρ. 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας που πραγματοποιείται από την «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» στα πλαίσια της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης, μπορείτε επίσης να απαιτήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσής σας προς την «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» (άρθ. 16 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).

  • Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Στο βαθμό που θα χρησιμοποιούμε δεδομένα για έναν σκοπό, ο οποίος, σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, πάντα θα σας ζητάμε τη ρητή άδειά σας και να συνδέετε την άδεια που χορηγείτε σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία δεδομένων. Η άδεια που χορηγείται μία φορά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα για το μέλλον και/ή μπορείτε να προβάλλετε αντιρρήσεις σε μελλοντικές χρήσεις των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης, έρευνας αγοράς και γνώμης.  

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

- Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: info@vrasidas.gr,

- Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Δωδεκανήσου 5, Θεσσαλονίκη,

- Μέσω του φυσικού Καταστηματός μας στην ως άνω διεύθυνση, που αποτελεί την έδρα της επιχείρησης, και όπου θα απευθυνθείτε εγγράφως.

  • Φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς, σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή, χωρίς παρεμπόδιση εκ μέρους μας και με την επιφύλαξη των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας στις οποίες υπόκεισθε.

  • Διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)

Τέλος, έχετε ανά πάσα στιγμή και κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθ. 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

- Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: info@vrasidas.gr,

- Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Δωδεκανήσου 5, Θεσσαλονίκη,

- Μέσω του φυσικού Καταστηματός μας στην ως άνω διεύθυνση, που αποτελεί την έδρα της επιχείρησης, και όπου θα απευθυνθείτε εγγράφως.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν.

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή θέλετε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vrasidas.gr.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε χρήστης ή πελάτης της «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.». Μετά την τελευταία πραγματοποιηθείσα αγορά σας από το κατάστημά μας, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών και στη συνέχεια να προβούμε στη διαγραφή/καταστροφή αυτών.

Αν υπάρχει απαραίτητος λόγος να διατηρήσουμε δεδομένα σας (πχ: το πιστωτικό σας υπόλοιπο, τυχόν επιστροφές κτλ) ή για να προλάβουμε τυχόν απόπειρες απάτης ή για να διασφαλίσουμε τη σωστή τήρηση των Όρων Χρήσης της σελίδας μας, μπορεί να κρατήσουμε κάποια τμήματα των πληροφοριών σας.

Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί. Αν επιλέξεις να μην είσαι χρήστης ή πελάτης μας ή να διαγράψεις τα δεδομένα σας, μπορείς να μας ζητήσεις στο email: info@vrasidas.gr να διαγράψουμε τις πληροφορίες που έχουμε για εσένα.

Μέτρα ασφαλείας

Η «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» χρησιμοποιεί τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, καταστροφή και οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγουμε ηλεκτρονικά, χρησιμοποιούμε δίκτυα δεδομένων που προστατεύονται, μεταξύ άλλων, από τυποποιημένo τείχος προστασίας (firewall) και προστασία μέσω κωδικών πρόσβασης. Κατά τη διεκπεραίωση των Προσωπικών σας Δεδομένων, λαμβάνουμε μέτρα εύλογα σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουμε αυτές τις πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, μετατροπή ή καταστροφή και από άλλες παράνομες μορφές επεξεργασίας.

Η «ΒΡΑΣΙΔΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε.» έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα του vrasidas.gr.

Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να πουλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία προσωπικών δεδομένων σας σε κανέναν τρίτο – συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του email ή του αριθμού τηλεφώνου σας. Θέλουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας, και πιστεύουμε ότι αυτή η δήλωση είναι απόλυτα απαραίτητη, ώστε να το πετύχουμε.

Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραστούμε δεδομένα με τις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών, ως ένα βασικό κομμάτι του να μπορούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε εσένα:

  • Εταιρείες που έχουν σχέση με τη μεταφορά των προϊόντων σε εσένα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληρωμής, εταιρείες logistics και μεταφορικές εταιρείες

  • Επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, που μας βοηθούν να τρέχουμε το κατάστημά μας online και να σε ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες

  • Υπηρεσίες ελέγχου πληρωμών, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τις υπηρεσίες Προστασίας του Καταναλωτή και υπηρεσίες αποφυγής ηλεκτρονικής απάτης, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σε περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης

  • Εταιρείες που έχεις εγκρίνει ο ίδιος, όπως σελίδες social media (αν επιλέξεις να συνδέσεις το λογαριασμό σου με εμάς)

Στα παραπάνω πλαίσια, μπορεί να προσφέρουμε σε τρίτους κρυπτογραφημένες & ανώνυμες πληροφορίες και στατιστικά χρήσης για τους πελάτες μας, κάτι που πριν το κάνουμε, θα διασφαλίζουμε ότι δεν σε ταυτοποιούν.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Google, YouTube, Instragram και Twitter. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακτηθούν δεδομένα. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα από αυτά, το δίκτυο μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψη σας στον ιστότοπο με τον λογαριασμό χρήστη. Εάν είστε χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου, με τους εκάστοτε εφαρμοζόμενους Όρους Χρήσεις και την αντίστοιχη Πολιτική Απορρήτου, και δεν θέλετε να συνδυάζονται τα δεδομένα που ανακτώνται από την επίσκεψη σας στους ιστότοπους μας, πρέπει πριν την είσοδο σας σε αυτούς να αποσυνδεθείτε πρώτα από το κοινωνικό σας δίκτυο.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies όταν επισκέπτεστε τη σελίδα μας. Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι cookies – κι εδώ σας δείχνουμε πώς και γιατί τα χρησιμοποιούμε.

(1) Cookies που διασφαλίζουν τη χρήση της σελίδας – αυτά τα cookies σου επιτρέπουν να πλοηγηθείς στη σελίδα μας και να χρησιμοποιήσεις λειτουργικότητές μας.

(2) Cookies που μετρούν τα στατιστικά πλοήγησης – αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε και να αναλύουμε πώς οι χρήστες μας χρησιμοποιούν τη σελίδα μας, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τη λειτουργικότητά της και την εμπειρία αγορών σου.

(3) Cookies προτιμήσεων του χρήστη όταν πλοηγείσαι – αυτά τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας (ποια προϊόντα έβλεπες), ώστε να μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σου όσο καλύτερη γίνεται και κυρίως, πιο προσωπική.

(4) Cookies στόχευσης ή διαφήμισης – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται στο να δείχνουμε διαφημίσεις που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις προτιμήσεις σου – αλλά όχι μόνο. Μέσω αυτών, διασφαλίζουμε ότι δεν θα σου δείχνουμε συνέχεια διαφημίσεις, αλλά θα μπορούμε να περιορίζουμε τον αριθμό που τις βλέπεις, ώστε και να μη σε κουράζουμε αλλά και να έχουμε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες.

Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας, συμφωνείς να τοποθετήσουμε τέτοιου είδους cookies στη συσκευή σας και να έχουμε πρόσβαση σε αυτά όταν θα μας ξανα-επισκεφθείς στο μέλλον. Αν θελήσεις να διαγράψεις αυτά τα cookies που είναι στον υπολογιστή σου, μπορείς να το κάνεις πολύ απλά πηγαίνοντας στην ενότητα «βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείς και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Παρακαλούμε έχε κατά νου ότι αν διαγράψεις ή απενεργοποιήσεις τα cookies που λαμβάνεις, η εμπειρία πλοήγησής σου μπορεί να επηρεαστεί και να μην μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις πλήρεις δυνατότητες της σελίδας μας, και τελικά να χάσεις την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης του vrasidas.gr, την οποία είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Google Analytics

Η Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "cookies", τα οποία είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, ώστε να βοηθήσουν την ιστοσελίδα να αναλύσει πώς ο χρήστης τη χρησιμοποιεί. Οι πληροφορίες που εξάγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας γενικά θα μεταδοθεί και θα αποθηκευτεί από την Google σε διακομιστές στις ΗΠΑ. Η διεύθυνση σας IP θα περικοπεί από την Google, αλλά μόνο εντός τα Κράτη Μέλη της ΕΕ ή άλλα συμβαλλόμενα μέρη στη συμφωνία σχετικά με Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης ΙΡ διεύθυνση αποστέλλεται και συντομεύεται από διακομιστές της Google στις ΗΠΑ. Για λογαριασμό του παρόχου του ιστοτόπου η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες με σκοπό να εκτιμήσει τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας, για να συνθέσει αναφορές για τη δραστηριότητα του ιστοτόπου για τους διαχειριστές του ιστοτόπου και για να παράσχει άλλες υπηρεσίες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητα του ιστοτόπου και τη διαδικτυακή χρήση στον πάροχο της ιστοσελίδας. Η Google δεν σχετίζει την ΙΡ διεύθυνση που μεταδίδεται από το πρόγραμμα πλοήγησής σας με άλλα στοιχεία που κατέχει. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookies επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πλοήγησής σας. Περαιτέρω μπορείτε να εμποδίσετε την συλλογή και χρήση στοιχείων από την Google (των cookies και της IP) κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τη διαθέσιμη προσθήκη προγράμματος πλοήγησης μέσω του ακολούθου συνδέσμου: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανωνυμοποίηση της διεύθυνσης IP, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την διεύθυνση https://support.google.com/analytics/answer/2763052


 

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ανεξάρτητης Αρχής για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση: www.dpa.gr.

Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις σε αυτή τη σελίδα σε τακτική βάση. Στο βαθμό που οι εν λόγω τροποποιήσεις μπορεί να επηρεάζουν την συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εφόσον λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να παύσετε αυτές, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα ακολουθώντας τις οδηγίες.